péntek, december 20, 2019

Kényszeresen...

...kezdtem nyomogatni a mobilomat (bár ez részben biztos pótcselekvés is a nem túl élvezetes cikkírás közben), ezért valahogy le kell szoktassam magam róla.

Holnaptól (mától) csak napi 2x1 órára kapcsolom be rajta a netet, és igyekszem nem matatni, amikor épp nem telefonálok.

Nem könnyű kihívás ez saját magamnak...

Írom pedig mindezt éjjel, az ágyamban,  a mobilon pötyögve... :)

2 megjegyzés:

napraforgovirag írta...

Velem a repulogep uzemmod vagy mi, csodakat tett 😂 bár akkor hivast fogadni sem lehet, de en annyira keveset telefonalok, hogy nalam ez nem tema igazabol. De a wifi/mobilnet kikapcs is jo otlet. ;) emlekszem, 8-10 eve meg a netzsinort huzgaltam ki a laptopbol., de hol van az mar, joeg, nagyon fura, hogy hogy megvaltozott azota a minden.

Cserebogi írta...

köszönöm, napraforgovirag a tippet. :)

azt hiszem nem vagyok elég erős a repülő üzemmódhoz, de korábban már telepítettem egy applikációt a mobilomra, ami bizonyos órák között tudja blokkolni a netet (ha nem vagyok elég erős, hogy kikapcsoljam a mobilomon...) csak aztán nagyon idegesített, hogy ebben a periódusban nem is tudtam visszakapcsolni, amikor mondjuk váratlanul valamit meg szerettem volna nézni online (pl, gyógyszeradagolást, vagy valami szakmai infót, na jó, esetleg a fb messengert, hogy írt-e valaki... hüp hüp).
lehet, hogy mégiscsak megint aktiválni kellene azt az applikációt, most, hogy az új esztendőben igyekszem kicsit jobban szervezettebb és koncentráltabb lenni... remélem a koncentráltabb alatt a tudatalattim nem a kiszáradtat érti... :)