hétfő, május 25, 2020

napi jó - 54. nap

Sikerült leküzdeni a lustaságomat és elmentem futni, jobban bírtam a vártnál - mégiscsak lehet, hogy jó lesz valamire ez a pulzuskontrollos futás és nemcsak J. asszisztensnőmmel való kapcsolatom elmélyítésére. :) Az átlag pulzust figyeljétek, ne a többi adatomat... :))) Majdnem ilyen sebességgel túrázom is.... ;)




4 megjegyzés:

Betond írta...

Úgy tudom, ha 7 percnél lassabb vagy, felvesz a busz. A felsõ pulzus nem túl sok? Nekem 140 felé nem megy. Bár lehet, hogy a bétablokkoló (meg a korom) miatt.

LanaLevendula írta...

Wao, szuper vagy, gratulálok! :) Kitartást!

Cserebogi írta...

Betond, versenye válogatja. :) Én ilyen versenyen nem indulok. :D Nem zavar, hogy ha a végén érek célba, csak menjek végig (mondom úgy, hogy eddig mindösszesen egyszer sikerült elindulnom, rendszerint nem a saját pánikom miatt...).

A maximális pulzusomat 182-re becsüli az órám, a fölé nem szerencsés, ha felmegy.
Egyszer futottam egyhuzamban 7 km-t, megállás nélkül, akkor az ÁTLAGpulzusom volt 172/min. Szerintem alakul egy kicsit a dolog, javult a pulzusom, tényleg hasznos dolog ez a pulzuskontrollos futás - ami egyelőre még viszonylag sok sétát is tartalmaz, amikor a megengedett alsó vagy középső tartomány felé megy a pulzusom... :) Optimista vagyok, meglesz a 10 km az év vége fele... ;)

A bétablokkoló bele tud piszkálni a pulzusba, az én szívemet egyelőre ez még nem köti gúzsba... :)

Cserebogi írta...

@LanaLevendula: köszönöm! :) a kitartás számomra a legnagyobb kihívás ebben a történetben, nem jeleskedem benne. :)