szombat, április 11, 2020

napi jó - 15. nap


Két éve, a bokatörésem miatti kényszerpihenőm során fogalmazódott meg bennem, hogy kellene valami hobbi, ami kicsit kikapcsol. Akkor volt akciós egy felnőtt színező könyv és a hozzá tartozó filctoll (azaz karióka :) ) készlet, amit persze gyorsan meg is vásároltam, majd két éve tervezgetek nekifogni, azóta bukkannak fel hol itt, hol ott a könyv és a tollak a lakásban, egy-egy kupac mélyéről...
Végül ma jött el az ideje, hogy a tollakat akcióba is állítsam - a könyvet persze pont most nem találom, így kénytelen voltam a netről letölteni pár mintát.


Szerintem nagyon fogom élvezni. :))) Ha jobban belegondolok, gyerekkoromban is órákig elvoltam a kifestőkkel... a másik ifjúkori hobbim a  babázás volt, most viszont ha kérhetem, inkább élő babát szeretnék, nem a Barbimat... :)

Ez itt pedig egy pici napi jó, egy icipici csokidarab. :) Nagyon finom volt. És vannak még tesói... ;)


2 megjegyzés:

napraforgovirag írta...

Jajjj ezek olyan jók! Majd felteszed ha kész lesz? :)



///ahhoz nem látok elég jól, hogy ilyeneket kiszinezgessek, de a kész képeket viszont oda zoomolom ahova csak szeretném, és így tudok ilyeneket (meg másmilyen képeket is nézegetni, meg az nagyon sokat segít a felismerésben ha tudom, hogy mit kell látnom :DD ///

Cserebogi írta...

még dolgozom rajta Napraforgóvirág, de amint kész lesz, felteszem ide. :) sajnos az utóbbi napokban a hírolvasgatás indokolatlanul sok időmet veszi el a valóban pihentető tevékenységektől, mint például ez is.
Le kell faragjak a napi hírekből, mert hasznosabb és előmutatóbb dolgokkal is lehetne tölteni az időt.