szombat, április 04, 2020

a nap kérdése

... van 3.5 napom, hogy teljesen kipihenjem magam és újult erővel térjek vissza dolgozni. Mivel még maradtunk (éppcsakhogy) elegen a munkahelyemen, ezért most tervezetten 2-3 munkanapokat kap mindenki, hogy kicsit kipihenje magát azelőtt, hogy beindulnak a dolgok.

... most azon töprengek, hogy mitől tudnék kikapcsolódni annyira, hogy az idegeim is kicsit kisimuljanak és az aluszékonyságomat is szögre akasszam...

... egy angol pályázatot, néhány ambuláns leletet és a 10 éve írt cikkemet még jó lenne azért heggeszteni, de ezeket leszámítva szabad vagyok, mint a madár... :) és holnap reggelre kikapcsolom az ébresztőt, mert ma azért sikerült 6-kor megszólalnia, de azért egy hős voltam és egy órát csakazértis visszaaludtam ezt követően. :)

... olvasás, zenehallgatás, énekelés egy szólamban szerepel a terveim között... még a táncot fontolgatom és hogy belekóstolok kicsit a jógába...

... egyéb ötlet?

2 megjegyzés:

M. Gray írta...

Bringa? Roller? Görkori? Futás? Túra vhol?
(Amugy megkerdezhetem h milyen orvos vagy? Persze csak hha nem titok :). )

Cserebogi írta...

@M. Gray: köszi a tippeket, úgy tűnik, hogy a túra holnapra nem is esélytelen. ;)
még a futást fogom hétfőre és keddre becsempészni hajnalra, amikor még senki sem járkál az utakon, aztán szerdától már úgyis ismét munka.
Bringa, roller, görkori egyelőre eszköz hiányában nem jön szóba.

A foglalkozásomat próbálom titokban tartani. :)