péntek, január 29, 2021

napi jó - 152. nap

Gyűlnek a kilométerek a hideg téli napok ellenére, elképzelhető, hogy meglesz a 80 km a hónap végéig. ;) Felfoghatatlanul közeledik január vége, pedig most volt csak Szilveszter...

A 2. oltás után sem volt különösebb probléma, bár kb a 36. óránál jött egy kis hidegrázás, ami viszont paplannal, két bögre forró mézes teával és egy lebilincselő 2 órás filmmel könnyen átvészelhető volt gyógyszermentesen. Akit csak tudok, mindenkit felkészítek, hogy a 2. oltás után 2 napig nagyobb kiruccanást, fizikai megterhelést, heti bevásárlást ne tervezzen, azokon a napokon inkább kicsit kímélje magát. Továbbra is azt gondolom, hogy ez minimális ár azért, hogy ne kapjuk el ezt a nyavalyát, és ha nagyon pechesek vagyunk, és mégis, akkor is elkerüljük az intenzív osztályt. Annyira hiszek az oltásokban, hogy még oltópontra is jelentkeztem, hogy próbáljam segíteni az ellátást, ha végre nagyobb mennyiségben is érkezik oltóanyag. Másképp sokáig itt marad még velünk ez a kis izgága.

Ma másodkézből megtudtam, hogy megdicsért a volt főnököm a betegeim ellátásával kapcsolatban. Kitűnően leplezi előttem, hogy mit gondol rólam. Még szerencse, hogy mások előtt azért néha hangot ad neki, így néha én is értesülhetek róla... :)

2 megjegyzés:

Marcipánördög írta...

Ez szuper, hogy megdicsért a hátad mögött! A futáshoz is gratula! Ez már több jó is egy napra!! :)

Cserebogi írta...

Köszi szépen Marcipánördög. :) Történnek még csodák. ;) Bízzunk benne, hogy jut belőlük minden napra. ;)