csütörtök, június 26, 2014

kerek egy évvel ezelőtt

... hoztam el Szöszikét Pestről, azóta gyűlnek a közös történetek, szaporodnak a virtuális szőke tincsek a hajamban...
... és még mindig vannak olyan feladatok, amiket egyszer majd meg kell oldjak egyedül (pl. kerékfelfújás - most épp aktuális lenne) meg műszakiztatás...

 ... ilyenkor (is) olyan gyámoltalannak érzem magam...
... de azért már kezd megnyugtatni a vezetés - kivéve a parkolás része... :)

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

:D Eszter(Egy)

Betond írta...

1. Odaállasz a benzinkúton a pumpáló géphez. Ha szerencséd van, hordozható készüléket találsz ráakasztva egy csõre (ebben a helyzetben tölti levegõvel), amit odaviszel a kerékhez. Ha nincs szerencséd, akkor egy gumicsõ lóg ki a falból, és azt húzod oda a kerekeidhez. Ha ügyesen rángatod, akkor egy ponton megakad, és nem kell csomót kötni rá.

2) Lecsavarod a kerkérnél a szelepsapkát. Kicsit koszos lesz a kezed, vagy megkérsz egy szimpatikus fiatalembert.

3) ráhelyezed a levegõ csövet Ezt lehet, hogy igazgatni kell. Elvileg van egy "kilincs", ha jól nyomod, rácuppan, és nem kell tartani. Vagy megkéred mégegyszer azt a szimpatikus fiatalembert.

4) kell lenni valami mérõnek, ami mutatja, mennyi levegõ van a kerékben. kb 1-2 között fog mutatni.

5) megkeresed a + gombot. Vagy a gumicsõ végén, vagy a hordozható készülék tetején. kb 5-10 másodpercig nyomod, akkor pumpál. Mikor megállsz, ellenõrzöd, mennyit nõtt a nyomás.

6) addig nyomogatod a + gombot, amíg 2.1 - 2.2 korul mutat a mutató.

7) a 2) - 6) pontokat még 3x megismétled.

Remélem segített. Ez a tanács most ingyenes volt. Ha küldsz egy repjegyet, akkor megcsinálom neked. Na jó, ha jövõ hétvégén meghívsz egy capucinora, akkor megcsinálom neked.

Cserebogi írta...

... egy életem, egy halálom... igyekszem összegyűjteni a bátorságomat és a héten valamikor megejtem. Ha mégis a félénkségem kerekedik felül, jövő héten hivatalos vagy egy capuccino-ra. :)