vasárnap, február 14, 2021

napi jó - 165. nap

Ma beoltották a betegek nagy részét, mire átvettem az oltóponton a munkát, így kicsit hamarabb szabadultam a vártnál. :) Közben jelentkezett a kedvenc asszisztensnőm, hogy sütött sajtos-sonkás tekercset, amiből nekem is tett félre, így hazafele összefutottunk egy M0l kúton és átadta a finomságot, cserébe én meghívtam egy kávéra, ami Valentin napi akcióban fele áron volt (azaz 1-et fizet, kettőt kap akcióban..). 

Egész hétvégém a hatékonyság jegyében telt, ma végre elküldtem egy cikk részletet is, ami miatt állt az egész projekt, és egy kisebb kő gördült le a lelkemről. 

Én így töltöttem a mai ominózus napot. :)

A futás ezen a héten nagyjából kimaradt (egy laza majdnem negyvenperc fért csak bele végül), részben a hideg, de főleg a sürgetőbb munkák/előadások miatt, remélem jövő héten be tudom pótolni az elmaradást, némi felmelegedést ígérnek... :) 

 

2 megjegyzés:

napraforgovirag írta...

Ezek a legyártandó előadások meg cikkek sose fogynak el amúgy? :D

Cserebogi írta...

a cikkek egy részét sajnos én tologatom magam előtt (ezt pont nem, ez nemrég pottyant be), az előadások pedig kiirthatatlan tennivalók a listáimon... ahogy egyet letudok, kettő terem helyette... máris megvan a következő 3 márciusra... természetesen 3 teljesen különböző téma, 2 különböző nyelven...