szerda, november 26, 2008

Annyira koncentráltam...

... arra, hogy felköszöntsem magam a 3. heavy blogger szülinapomon, hogy 4 nappal utána jutott eszembe, hogy leellenőrizzem a dátumot... :) Ez volt kb. 4 napja... Hát ennyit a kitörő lelkesedésemről... :) Na de annyi jópofa dolog történt velem mostanában, hogy kénytelen leszek venni a fáradságot és pár röpke bejegyzésben megörökíteni. Például hogyan lettem professzor Koreában... :) Persze mindezt majd máskor, most szokás szerint álmos vagyok, de azért némileg büszke is, hisz megnéztem a statisztikámat és kb 200-220 bejegyzést írtam ezalatt a 3 év alatt... és kb 50 piszkozatot, amitől hamarabb elment a kedvem, mint ahogy megnyomtam volna az "elküld" gombot... :)

És bizony ez életem leghosszabb naplója.:) Ikrek létemre, amelynek köztudottan egyik legjellemzőbb tulajdonsága, hogy könnyen beleun a dolgokba és csapong, ez egy komoly megvalósításnak számít. A második leghosszabb naplómat valamikor 3-ad éven írtam az egyetemen, naponta, és minden napra levontam egy tanulságot.:) Tartott kb 3 hónapig... aztán elfogytak a tanulságok, kifogyott a pixxxx vagy inkább közbejött valami, ami elvonta a figyelmemet. Ha jól emlékszem, egy szúrós teveszőr kabát...:)

Kíváncsian várom, ennek a blognak mi lesz a vége... szerintem győz az Ikrek énem... de még próbálok küzdeni, egyre lankadó erővel, és kinyekergek egy-egy bejegyzést...

... mint például ezt is... ;)

1 megjegyzés:

Vera Linn írta...

jo ez is, ha van