vasárnap, március 07, 2021

napi jó - 172. nap

Ismét elröppent egy hétvége, és csak annyit tudok, hogy nagyon jól telt, de olyan nagy konkrétumokat nemigen tudok felmutatni. De legalább kialudtam magam, 2x9 óra összejött. :) 

Azért néhány dolog mégis emlékezetes marad:

  • tegnap 3 órán keresztül gyűjtöttem össze az elintézésre váró feladatokat (sikerült 3 oldalt megtölteni ezzel, munka, lakás, család, és autó témakörben),  
  • majdnem végighallgattam/néztem egy több órás "Hogyan adjunk elő" mesterkurzust, kaptam néhány jó tippet, sajnos a vége megint csak az lett, hogy a legfontosabb gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni és ez amikor előző este készül el a végső verzió, elég nehezen kivitelezhető... 
  • majdnem végighallgattam egy másik kurzussorozatot is, ami női önbizalom erősítés témában készült - volt egy-két mondat, ami elgondolkoztatott. 
  • belehallgattam egy hangoskönyvbe is, amiben az A típusú sikerorientált férfiban ismertem magamra - ezzel még lesz dolgom így XX kromoszómájúként... :) ha már így alakult néhány évtizede...
  • ma futottam 10 km-t a közelben található parkban, amivel letudtam a márciusi 10 km-es célkitűzésemet, valamint a Hello Tavasz virtuális futást is teljesítettem. Annyira szép az érem és a fejpánt, hogy elcsábultam, pedig korábban az volt a terv, hogy nem gyűjtögetek érmeket csak élőben zajló versenyekről - de mivel egyelőre még velünk marad ez a miniatűr lény, egyhamar nem fogok a Duna parton endorfintól átitatott tömegben futni. :) 
  • futás közben végig sütött a nap és a végén még ibolyákat is fotóztam, igaz ez utóbbit a mögöttünk található kis kertben. :)


 

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Ez a női önbizalom-dolog engem is érdekelne, nyilvános előadás volt?
grm
ja, az előző gratuláció is én voltam :)

Cserebogi írta...

előzetes regisztrációhoz volt kötve az előadás sorozat, sajnos már nem nézhető vissza. De nem kizárt, hogy fél év múlva felteszik a jutubra, mint a korábbi hasonló rendezvények anyagát is.