vasárnap, március 29, 2020

mai jó - 2. nap

... már majdnem azt kellett írnom, hogy a legjobb pillanat az volt, amikor a gonosz kis vírusról szóló 41 oldalas kézikönyv utolsó oldalára értem laposakat pislogva, de aztán végül a vacsorára evett avokádós-fokhagymás-lila (otthon: vörös) hagymás kenyér vitte el a mai pálmát.

... fotó nem készült, nem nézett ki túlzottan fotogénen, kifejezetten éhes voltam amikor készítettem és siettem, na meg amúgy sem vagyok egy nagy konyhatündér, de ízre nagyon finom volt. :)

... biztos vagyok benne, hogy holnap valami felemelőbbről tudok beszámolni. ;)

... amúgy ma este kidőltem, és a tapsra ébredtem. A felénél én is kibotorkáltam az erkélyre és csatlakoztam.

4 megjegyzés:

Marcipánördög írta...

Jaj hát ezt abszolút meg tudom érteni!! Nekem mostanában az avokádós-mozzarellás-horvát olívaolajas pirítósok igen nagy élvezetet tudnak szerezni! Viszont valóban nem túl fotogének. :)))

Cserebogi írta...

ez is nagyon jól hangzik, kipróbálom. :)

Betond írta...

Pedig tündér vagy, aki embereken segít. ìrj még pozitívat, kezd lehangolni a vírus helyzet. Nektek be kell járni a kórházba, vagy távmunkában nyomod?

Cserebogi írta...

@Betond: minden napban van valami jó, még ha néha el is kell gondolkozzam a nap végén, hogy mi is lehetett az... :)
Mi még mindennap bejárunk, ebben még nem sokat változott az életem. :) Megcsappant létszám mellett csak az akut eseteket látjuk el (akad épp elég) és a gondozott betegeink egy speciális csoportját - a többieket pedig telefonon nyugtatgatjuk és próbáljuk biztosítani, hogy továbbra is rendben maradjanak.