péntek, január 06, 2012

statisztika...

... ha hiszitek, ha nem, az elhatározásból a legkönnyebben a szoknyát, fülbevalót és kávét tudtam tartani, ez mindhárom nap összejött... a torna még az első reggel sikerült, utána a visszaalvások miatt kétszer elmaradt, a rúzs ma reggel kopott ki a listáról, az itthoni reggeli viszont egyetlen egyszer sem sikerült... kész szerencse, hogy van a hőn szeretett kis büfénk a kórház udvarán, ahol már hitelben is kapok szendvicset, ha épp arra járok és nincs nálam a pénztárcám. :)
.. a kora esti lefekvésben pedig kétszer túl is teljesítettem, ugyanis 10 óra helyett már 7-kor édesdeden aludtam keresztben az ágyon, villanyfénynél, a háttérben a dübörgő televízióval - mindezt a munka helyett...
... a befizetést pedig holnap reggel megejtem, hogy el ne szabotálja végül a memóriám... bár a január meglehetősen zűrös lesz, de azért hátha sikerül erre is egy kis időt szakítanom.

Még megálmodom, mi legyen a jövő heti célkitűzés, de azt hiszem, hogy a nagybetűs MUNKÁ-ról fog szólni reggel-délben-este. Szoknyától függetlenül. :)

Nincsenek megjegyzések: