hétfő, július 14, 2008

Nem tudom...

.. mi történt ma velem, de szinte azt is megkockáztatom, hogy végre egyszer hatékony voltam... fura érzés, de jóleső... :)

Persze még hátravan egy kis cikkfinomítgatás (magyarul újraírni egy teljes részt, a végleges verzió kb. negyedik változatává), de talán még az is meglesz a mai nap folyamán, egyszerűen csak azért, mert úgy tűnik, megtáltosodtam... javaslom mindenkinek a Velencei-tó vizét, pár korty, és az ember még akár haladni is tud a munkával hétfőn... :) Bár lehet, hogy nem pont a lenyelt vízmennyiség az oka, hanem inkább a mozgásé, nevetésé és aktív kikapcsolódásé... kár, hogy nem lehet beiktatni nyáron hetente-kéthetente egy ilyen kiruccanást, garantáltan megspórolnék pár ősz hajszálat öreg napjaimra.:)
És talán annak is lényegesen javulna az esélye, hogy időben leteszem önként vállalt keresztemet, és felvehetem végre a következőt- aminek talán még valami látszata is lesz...

Mert ahogy mondják: "fiatal orvostól hepehupás a temető..." ;)

2 megjegyzés:

kéz léna írta...

az osz hajszalakat nem koll megsporolni. mi lesz ha majd hatvaevesen benezel a tukorbe s azt latod, hogy tisztara meg kell festeni a hajadat feherre, mert nem nezel ugy ki mind egy nagymama..?!

Cserebogi írta...

Én azért továbbra is inkább spórolnám azokat a fehér hajszálakat.:) Egyáltalán nem sértődnék meg, ha unokáim nagymamája helyett édesanyjuknak néznének... :)