hétfő, szeptember 17, 2007

Hát persze...

... hogy amikor az ember azt gondolná, hogy most egy kicsivel lazább periódus következik, ami alatt nyugodtan bűvölheti a poszterét, rendezgetheti a lakásban szerteszét heverő dolgokat, kikapcsolódhat, csodálhatja ezt a kellemes vénasszonyok nyarát és kialudhatja magát, akkor üt be a mennykő, derülnek ki sötétebbnél sötétebb dolgok, és főleg az, hogy ezekért egyetlen személy felelős, természetesen csakis főhősünk, mert hát az a hibás, aki foglalkozik a témával, és nem az, aki nem...

Szóval most éhezik a tevém, mert eszembe sem jut napokig, a gazdi viszont egyre csak gömbölyödik, mert a csoki mellett rákapott a müzlire, gyümölcsös joghurtra, banánra és ezek mellett természetesen a mindennapi sajtos-szalámis zsemle sem maradhat el... nem is értem, ennyi stressz mellett hogy lehet még mindig ilyen jó étvágyam... és hogy vagyok képes este 10-kor 10 percre úgy lehunyni a szememet, hogy csak másnap hajnali 6.30-kor nyitom ki újra... és másnap újra megismételni ezt a bravúrt...

Ha egyszer megérem, hogy lejár a kongresszus, utána első dolgom az lesz, hogy válaszolok az emailekre... addig is mindenkitől elnézést kérek.

2 megjegyzés:

Éosz írta...

Lehet, hogy éppen a stressz miatt van jó étvágyad. Vagyis hogy ezzel vezeted le :)))

Bocsánat, ha már írtál róla, vagy ha éppen nem akarsz írni, de milyen konferenciáról van szó? (ártatlan érdeklődésről, és ha nem akarsz, ne válaszolj).

Cserebogi írta...

Szia Éosz! nem írtam a kongresszusról részletesebben, holnap szándékozom kifejteni bővebben az élményeimet. Ma ugyanis takarítanom kell, mert érkezik egy kedves barátom, és nem szeretném, ha a könyveimet és a cikkgyűjteményem elkószált darabjait kellene folyton kerülgesse a lakásban. Egyébként egy országos orvosi kongresszus volt, egy adott szakágban. További részletek csak emailben.:)