hétfő, augusztus 06, 2007

Hirtelen felindulásból...

... nyitottam egy word dokumetumot és felírtam a 6 szóból álló angol címet... már csak 4994-et kell utána biggyesszek augusztus végéig. Na de mindent el kell kezdeni valahol, miért is ne eshetne ez egybe pont a címmel? Persze a változtatás jogát fenntartom, közel sem érzem véglegesnek, menet közben még kiderülhet, hogy igazából nem is erről szólt a tevékenységem... majd a statisztika megmondja... vagy nem, de az biztos.:)

Tény, hogy nagyobb lelkesedést érzek most az előttem álló feladattal kapcsolatban, mint kereken egy évvel ezelőtt az államvizsgadolgozat írása közben...:) Visszaviszem magammal az új hadszíntérre Katie Melua számait, és hagyom, hogy megint hasson rám az az érdekes érzés, ami éjjelente 12 és 2 között fogott el angolból románra fordítgatás és palacsinták (nem az ehető fajta, hanem a másik:) ) gyártása közben. Idegen szobában, idegen számítógép előtt törökülésben, csak én és a monitor fénye, na meg néhány muslica, ami erre a halvány szendergésre is becsábult a félig nyitott ablakon... Ez Katie Meluával kombinálva meghatározó élmény volt...:) Persze ezúttal a muslicákhoz nem ragaszkodom, úgy érzem nélkülük is meglenne a varázslat... és egyébként is, van 2 idomított szoba-pókom, az máris túlteljesítés az én szememben. Ja, és az idegen számítógép helyett most ott van a kis Albinóm...

... lehet, hogy mégiscsak új zenét kellene keressek ennyi megváltozott körülményhez?

7 megjegyzés:

Betond írta...

Kösz hogy mutattad ezt a számot, klassz. Tegnap Zazie szólt, hasonló, itt

Muslicákat azzal tudod elkergetni, ha a konyhában villanyt oltasz.

maszatka írta...

Jé! zene
:)

Unknown írta...

Milyen a nem ehető palacsinta...?

Cserebogi írta...

A nem ehető palacsinta (pie) az egyedüli a palacsinták népes családjában, ami képes elrontani a napomat: ezt viszont excel-ben kell kikatymatyolni, és rendszerint százalékos megoszlás grafikus ábrázolására használom/ják. Ha még ezek után is érdekel, küldhetek egyet emailben.:)

Unknown írta...

Ó, azt hiszem, ennyi elég is volt belőle, köszönöm... :)

Betond Adams írta...

Szóval torta. Az viszont jöhet ha csokis vagy epres és habos.

Cserebogi írta...

Nekem is jöhet minden, amit Betond felsorolt, csak fagyi változatban.:D

Graphoman: pedig néha annyira izgalmas is tud lenni a statisztika... főleg amikor leadási határidő előtt 1 órával derül ki, hogy valahol elcsúszott 1-2 sor... :) Csak úgy zubog az adrenalin... Szóval remélem, nem vettem el a kedved tőle, életreszóló élménytől fosztanád meg magad...:)