hétfő, július 24, 2006

A bűvös hatvanadik...

... bejegyzésemhez érkeztem. Hát akkor gratula magamnak, ki gondolta volna, hogy állhatatlan kis lelkem ennyi kitartásra képes... És elárulok egy titkot... nagy valószínűséggel még folytatódni is fog a dolog, ugyanis megkaptam az értesítést Pécsről, felvesznek PhD-zni attól a pillanattól, amint az ottani dékánbácsiéknak bemutatom a diplomámat.
Ami sajnos feltételez egy diplomamunkát is... és nem csak... például az idei félsziget kihagyását is, ugyanis túl sok minden függ mostmár ettől a papírfecnitől.

És hát Pécs, amint valószínűleg észre lehetett már venni eddigi alkotásaimból, eléggé megihlet minden ott-tartózkodásom alatt... hogy mi lesz itt még az elkövetkező 3 évben...? Jobb nem belegondolni. Sem nekem, sem azoknak, akik ezt elolvassák.:) Mindenesetre kitartást mindannyiunknak és egy jobb egészséget, mint amilyen a mostani... na jó, esetleg egy pont olyant, de rosszabbat semmiképp.:)

Uff, ma valahogy nem megy a befejezés, az ihletet otthon felejtettem, mert ezen a ruhámon nincs zseb. Hát akkor koda nélk

Nincsenek megjegyzések: