péntek, november 11, 2016

vereség

... a "hogyan menjünk szembe a félelmeinkkel" című küzdelemben ma ismét alul maradtam és harc nélkül döntöttem el, hogy úgysem tudom megcsinálni és inkább átadom valaki nálam ügyesebbnek a terepet.

... nem kizárt, hogy egy pszichológus lenne, amit bogozzon rajtam. vagy kioldjon. vagy.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

.........néha egy visszalépés felér egy győzelemmel........arról nem is beszélve, mint mondottam volt, hogy minden nézőpont kérdése illetve minden relatív ugye : - )))

Betond írta...

Drága de jó. A kibogozó. http://kibogozas.hu/miert-pont-a-kibogozas/

Cserebogi írta...

@Névtelen (azért valami nevet igazán adhatnál magadnak ;) : ez most nem az a visszalépés... ez egy folyamatosan a háttérben motoszkáló nemtudás némi fóbiával ötvözve, amit többször elhatároztam, hogy leküzdök, de az adódó alkalomnál rendszerint meghátráltam. Tudom, hogy nem olyan leküzdhetetlen akadály, másoknak is megy, de nekem eddig mindig egyszerűbb volt meghátrálni, mert ha időnként sikerül és időnként pedig nem, akkor mindig a negatív oldalt erősíti hosszú időre a sikertelenség.

Cserebogi írta...

@Betond: szemezek vele. Csak egyelőre féltem megadni a telefonszámomat az ingyenes kérdések elküldéséhez, mert a végén még telefonban kell valakinek gyorsan megfogalmazzam azt, amit eddig féltem összeírni egy listára és elkezdeni legalább megpróbálni megoldani a problémákat egyesével... :)

Betond írta...

Bogi: nem él vissza vele. De mondom hogy nagyon drága. De mint tudjuk, a drága placebó is jobb, mint az olcsó...

Rád férne egy sörözés. (?)