csütörtök, január 07, 2016

ami azért megnyugtató...

... hogy azok után, hogy valahol azt hallottam (már nem emlékszem, talán egy filmben volt róla szó), hogy egy 35 éves nőnek nagyobb az esélye, hogy egy terrorista lelője, minthogy férjhez menjen, az egyik 57 éves betegem egy hónapja ment (másodszor) férjhez és azt mondta, hogy nagyon boldog és az illető a tenyerén hordozza ...

... ami pedig kevésbé megnyugtató, hogy egész nap a visszáján hordott pólóban szakrendeltem, és ez csak este 9-kor tűnt fel először - azóta pedig nem volt energiám a helyzeten változtatni. Azért annyira nem csodálkozom, mert évek óta először elaludtam, mert elfelejtettem ébresztőt beállítani, és a közelben levő bank riasztója csak 7:07-kor kapcsolt be, így addig édesdeden aludhattam. Csodálatos módon így is beértem még a reggeli megbeszélésre, amire nálunk mindig 8 előtt jóval kerül sor, pedig még havat is söpörtem Szöszikéről... mondjuk a reggeli kávé és fogmosás már csak a munkahelyen fért bele - és a póló is ugyebár kicsit furán ugrott fel rám. De végülis lehetne ebből rendszert csinálni... ;)

2 megjegyzés:

Betond írta...

Szerencséd lesz. Lehet, hogy egy lovag vágtat be hozzád, mondjuk a következő rendelésedre? Reméljük, hogy hozzátartozó (fiatal), és nem egyenes ági rokon (genetika).

Cserebogi írta...

:D látod Betond, ez tegnap eszembe sem jutott. :) köszi az új szemszöget. ;) hajrá szerencse! :)