szerda, szeptember 16, 2009

Mindig kellemes...

... meglepetés, amikor kiderül, hogy mégsem kések egy napot az absztrakt regisztrálással, mert pár nappal meghosszabbították a jelentkezési határidőt... :) Ez történt ma is, ezek után megkönnyebbülten hátradőlök és élvezem első szabadnapomat - tovább. :) Ráér holnap is lefaragni azt a plussz 30 szót, ami miatt a normatívák szerint még nem elég karcsú roppantilag de érdekes és szívbemarkoló kivonatom.:) Ami karaktert mostanában kispórolok a blogomból, azt sikerül mindig belevarázsolni fölöslegként (és kellemetlen fejtörésként) a hivatalosabbnak szánt irományokba...

Most tehát folytathatom utóbbi időben meglehetősen szokatlan tevékenységemet, a (nemszakirodalom) könyvolvasást, amelyet nem kell minduntalan félbeszakítsak aláhúzogatásokkal, szövegkiemeléssel.:) Bámulatosan gyorsan lehet vele haladni, ha nem kell arra koncentráljon az ember, hogy memorizálja is az olvasottakat... bár lehet, hogy pont ennél a könyvnél nem ártana, na de erről talán majd később... ;)

Megint béke van, anyai húsleves, atyai rímek, dal- és versfoszlányok, szobám a régi apróságaimmal... bámulatosan gyorsan a homályba tud merülni a tegnapi felnőtt életem, és ismét gyerek vagyok, akit reggel megpuszilnak, megölelnek és aki még mindig tudja, hogy hol kell a lakásban keresni a csokidugihelyeket... :)

Nincsenek megjegyzések: