szerda, december 26, 2007

Lassan letehetek...

... a reményről, hogy egy jó bulival búcsúztatom az Ó-Évet.:( Pedig annyira szerettem volna... Na de lassan lassan el kell fogadnom, hogy ami számomra egyértelmű, azt másoknak írásban kell beadni, részletezve és legalább dupla példányban...

Ezek után ne akarjon nekem senki telepátiáról vagy empátiáról beszélni... igenis nem létezik. Vagy nem is igen... vagy hogy is van ez...?

És most letörlöm a harci színeket és nyugovóra térek. Remélem, legalább a holnapi programjaim összejönnek, csalódásnak a mai dolog épp elég volt.

2 megjegyzés:

Betond írta...

Mitől jó a buli?

Cserebogi írta...

Először is: nem a szilveszterről volt szó, azt önként és dalolva a szüleimmel töltöm (de komolyan), ezért most a bulius vulgaris-ról, magyarul a sima mezei buliról fejtem ki a véleményemet. Kb. 3 dolog szükségeltetik számomra ahhoz, hogy egy bulit jónak tituláljak: a lejátszott számok 65-70%-át ismerjem, legyen legalább 2 ismerős és általam kedvelt ember, akivel egy körben tudok táncolni és akik nagyjából hasonló lelkesedéssel tudnak bulizni és a táncparketten minimum eggyel több ember legyen , mint ahány ember a parkett szélén áll és bámészkodik. Nagyjából ezek az alapkritériumok. Az apróbb részletekbe nem megyek bele, mert az már külön bejegyzés lehetne...:)