vasárnap, április 13, 2008

Megáll az eszem...

... és egy helyben ácsorog jó néhány percig, amikor havonta 1-2-szer megnézem, hogy milyen kulcsszavak alapján találtak az emberek a blogomra... ÉS kattantak is rá... Már vagy 3 hónapja a "maki" jön ki hó végén győztesként, ezúttal sincs ez másképp.



Arról, hogy miért dobja ki a google az én blogomat, mint potenciális információforrást erre a témára, tényleg a leghalványabb elképzelésem sincs. Pedig eddig még soha nem említettem meg egyik legjobb barátomat, az azonos nevű piros-fehér kockás pepita majmot, ami jónéhány éven keresztül meghatározó szereplője volt életemnek. Lehet, hogy sötét szakálla és fekete szemei miatt vonzódom tudatalatt jobban ehhez a típusú emberkategóriához, mint a szőke-kékszemű-skandináv beütésűhöz.:)

Hja, szövevényes mechanizmusok állhatnak az egyén tudatának és tudatalattijának fejlődése hátterében...

A többi kulcszót pedig inkább már nem is kommentálom... de legalább ebben a hónapban még egy ember sem szúrt ki a Móónika sóóóba jelentkezési vágya kapcsán...

2 megjegyzés:

Szila írta...

Érdekes feladványnak tűnt így estére...
Válasz a google képtalálatai között keresendő. Egyébként >>péntek, május 25, 2007<< na meg a hangulatodat kifejező maki.jpg :)

Cserebogi írta...

Köszi, hogy megfejtetted a rejtélyt.:) El is felejtettem, hogy a képnek, amin még kicsit rövidebb volt a hajam, ezt a nevet adtam... :)