csütörtök, május 21, 2020

napi jó - 50. nap

... online vizsgáztatás, majdnem összeomló rendszerek, egyelőre még eléggé ismeretlen internetes felület, amin 10 percen belül kellene új vizsgát összedobni, követelőző diákok, idővel versenyt futva javított tesztek közben könnyesre nevetni magunkat a régi-kis-jelenleg-nagyfőnökömmel. :)

2 megjegyzés:

napraforgovirag írta...

azon gondolkoztam, hogy annyi mindent online csinalunk mar, ezekkel a mindenfele feluletekkel meg tokre meggyulik a bajom sokszor, es hat szemmel lathatolag nem csak nekem.
Nalunk az orak egy resze Teamson zajlott, geptol barmit csinaltam, sose volt hang. Attertem a mobilappra, az eddig jonak tunik :) a keddi szigorlat teamsben volt szinten, neha az egyik tanar tunt el latszolag teljesen, neha meg a masik.... 🙄
Hetfon moodle-n irtam egy vizsgat, mikor ramentem a vegen hogy mentse el a valaszaimat, kidobott az egesz feluletrol, aztan nem engedett visszalepni, aztan igen, de eltuntette az osszes valaszom 🙈 ez MA felveteli volt, es bar lehetett volna uj kerdessort kapni hogyha vmi tevchnikai gebasz van, nem annyira szerettem volna, igy kb a kerdesek elso ket szavat elolvasva jeloltem vissza gyors a valaszaimat, tudatossag az igy kb nem volt mogotte mar, es bar meg igy sem lett rossz, de abban biztos vagyok az eredmenyt latva, hogy par dolgot rosszul jeloltem visssza a kapkodasban, sajnos....Picit tobb idot kaptam, mert a kepernyoolvasos hasznalat meglassitja azert a dolgokat, valoszinu ez okozta a bajt, de bassszus.... 😱🙈 i

Cserebogi írta...

:))

Nekem csak oktatóként van kapcsolódásom ezekhez a rendszerekhez, de már ez is elég stresszes. :) azért örülök, hogy már nem engem pontoznak, hanem én pontozhatok... :) egy fokkal kevésbé stresszes, de azért ha láttál volna egy hete és tegnap is szenvedni a gép előtt, a kétségbeesett, időnként számonkérő diákokat segítve, minket is megsajnáltál volna. ;)