vasárnap, május 03, 2020

napi jó - 36. nap

Ma sétáltam 2 órát (kb 8 km-t) egy barátnőmmel (belvárosba be, majd haza), akivel munkáról, pasikról, vírusról beszélgettünk és közben jó érzés volt jól érezni magamat a saját bőrömben. :)

Vásároltam egy szép zöld felmosóvödröt hozzávalókkal, amikkel várhatóan nem másfél órába fog telni egy kétemeletes lépcsőház kitakarítása, mint a tegnap... :)

Vásároltam egy e-könyvet (A döntés, Marcipánördög hatására) mert rájöttem, hogy minden nyomtatott könyv vásárlással a saját bajomat gyűjtöm meg a költözés során... :) Még mindig működik a kis Kindle-em, amit sok-sok évvel ezelőtt vásároltam még Firenzében.

Megannyi jó dolog. :)

3 megjegyzés:

Marcipánördög írta...

Jaj de jó, remélem neked tetszeni fog!

Cserebogi írta...

@Marcipánördög: tegnap este 10-kor gondoltam, hogy egy órácskát olvasom a könyvet lefekvés előtt - éjjel fél 3-kor eszméltem, hogy most már ideje lenne lefeküdni. Szerencsére ma szabadnapos voltam, így aludhattam spontán fél 11-ig... de ezentúl nem hagyom lefekvés előttre, mert elröpül az idő az olvasása közben, nekem viszont szükségem van a 7 és fél óra alvásra, hogy másnap működni tudjak... :) Köszönöm, hogy ajánlottad!

Marcipánördög írta...

Nagyon örülök! Én is így éreztem, még szerencse, hogy a 4 napos hosszú hétvégére esett nálam :)