kedd, július 21, 2015

már csak azt kellene kitalálnom...

... hogy milyen esküvői ajándékot vigyek egy olyan baráti párnak, ahol a lány külföldi orvosi fizetése mellett az én fizetésem eltörpül...? vagy mostanában a pénz a leginkább alkalmas ajándék ilyen esetekben?

7 megjegyzés:

C.G. írta...

Sztem nemcsak penz lehet, plane baratnonek.

C.G. írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Cserebogi írta...

Szia Rotigotin.:) esetleg valami ötlet? Kis méretű kellene legyen, hogy ha akarják, tudják magukkal vinni külhonba. :) ötlettelen vagyok - leköti az energiát, hogy ne panaszkodjak. ;)

C.G. írta...

Fuuu, en imadok ajandekot venni :-). Szerintem nem muszaj mindket felnek venni, plane ha nem ismered a ferjet es a baratnodnek szeretnel. Ha a baratnod csajos, akkor nagyon szep Swarovsky ekszereket lehet kapni, nem a tobbszazezres kategoriabol, ami mindig Rad emlekezteti, amikor felteszi. De gyonyoru a Pandora is, evvel megteheted, hogy a parnak veszel, osszeillo dolgot (ha a ferfi hord ekszert). Eskuvore vehetsz (azt hiszem van is) Swaro fényképkeretet, amibe beletehetik az eskuvoi kedvenc kepuket.

En koltozkodes elott kizarolag felveheto dolgot vennek, nem tudod milyen lesz a lakas, stilus, meret, minden cucc csak zavaro, amivel egy dologgal tobb, amire vigyazni kell.

Ha nem utaznanak lehetne elmeny is, fozotanfolyam, egy napos wellness az Aquawordben, vezetestechnikai centrum, vagyott szinhazjegy, ilyesmi, a stilustol fugg. Szerintem nagyon nagy divat lett a penz, vasarlasi utalvany, azonban az orvosi fizetesbol most mennyit adj... 10ezer Ft a semmi kategoria, 20 ezer meg mar hianyzik.

Az ertek: kb a vacsorad ara, plusz valamennyi. Ez jelenleg 20 ezer Ft korulre esik, az eskuvoi vacsorak olyan 10-15 ezer Ft/ fő kozott vannak. (Rajtam kivul mindenki osszehazasodott a csaladban az elmult 5 evben.) Esetleg erdemes megtudni, hogy nincs-e ajandeklista, amit ok adnak ki es azt koordinalja valaki, hogy ki mit vesz rola.

Most voltam a bnom eskuvojen, o pl halalosan szeretne egy tacsikutyat es valaki felhajtott neki egy tacsi plusst, lufival, kidiszitve. Hatalmas orom volt.

Cserebogi írta...

Nagyon köszi a tanácsokat, már neki is fogtam böngészni a Swarovski oldalt. :) én nem járok túl gyakran esküvőre (kb kétévente egy), de az idei év kezd sűrűn kinézni... Mennyi boldog ember... :)

C.G. írta...

Egyelore boldog :-). Minden csoporttarsam elvalt, akik eddig osszehazasodtak nagy csinnadrattaval es tobb millio forintert.

Az az erzesem, hogy messze lakunk egymastol, de nagyon szivesen elmennek vasarolni Veled.

Cserebogi írta...

Nagyon kedves Tőled Rotigotin, és amúgy nagy segítség lenne. :) Vidéki kiruccanást is vállalsz? ;) Részletek a cserebogi kukac gmail-en. :)

Az én évfolyamomon amúgy dúl a szerelem minden családban és a következő baby boom-ért is az én évfolyamtársaim lesznek a felelősek... én kicsit kilógok...