péntek, április 09, 2010

Úgy tűnik...

... hogy a várva várt áttörés nem érkezett meg a blogírásomban, maradok hát a szokásos témáknál (ÉN és a magam nagy nyomorúsága...:) ) és ha még adódik valami izgalmasabb téma, ami el tudja terelni a figyelmet átmenetileg az előbb felsorolt két igencsak fontos jelenségről... :) A gyakoriság is marad természetesen a régi, ezen a téren sem kell tartani újítástól... :)
Lalinak pedig köszönöm a hobbi/téma tippeket, de sajnos valahogy egyiket sem sikerült beilleszteni a html kódomba (remélem az informatikusok most nem ráncolják a homlokukat a szóhasználatom helytelenségén... ;) ), úgyhogy a hobbikeresés folytatódik, a nagy kaland még várat magára. :) Illetve kaland az van bőven, csak nem hiszem, hogy a "minden héten egy beteggel történő negyedik típusú találkozás bemutatása" lenne a megoldás a Hozzátok fűződő viszonyom ápolására.:)

Nna, majd csak kialakul... vagy nem... de az biztos... :)

1 megjegyzés:

Laller írta...

Nagyon szívesen! remélem a szándékot értékelted. :P
És akkor előveszem az aduászom. Ha kedved van, szívesen elviszlek kalandozásimra. A motorom hátsó ülését fel tudom ajánlani. Az ne zavarjon, hogy esetleg nem ültél, meg hogy fogsz ülni. Hozzá állás kérdése az egész. Az egyik legrosszabb utasomból szívós "munkáva2 az egyik legjobb vált. Úgy is be akarjuk járogatni az országot, meg a szomszédos országokat. Motorral meg sokkal élménydúsabb. Új emberekkel ismerkedik meg az ember, és hatalmas élményekkel gazdagodik. Legutóbb egy nemzetközi cég volt biztonsági vezetőjével hozott össze a sors, mesélt mókás történeteket.