szombat, június 11, 2016

A nap fénypontja

... Végre lerúghattam a cipőt...
... Akármilyen drágán volt akármilyen kényelmesnek meghirdetve, azért 5 perc viselés után én bizony szabályosan szenvedtem. Nem keveset és nem elég rövid ideig.



Jáj.

posted from Bloggeroid

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

........minden új cipő az első héten kemény és szorít...........ezért, szépen elteszed egy hétre majd előveszed és hordhatod :-))))))......

Cserebogi írta...

:)))))))))))))

... ha én ezt tudtam volna, egy héttel korábban vásároltam volna meg. :)

... amúgy sem ártott volna kicsit "gyakorolni" benne a sportcipőhöz szoktatott virgácsaimmal - de sajnos mindig utolsó pillanatban döbbenek rá, hogy ez meg az hiányzik a komoly(abb) felnőtt(ebb) ember benyomásának keltéséhez ... :)

cserébe ilyenkor a vásárlás nagyon gyorsan megy, mert nincs idő tanakodni. ;)

murok marci írta...

nagyon jól néz ki a cipö. lehet, hogy él számmal nagyobbat kellene venni az ilyenböl?

én éveken keresztül megszívattam magam azzal, hogy pont olyan méretüt vette, ami jó volt, mir rájöttem, hgy sokkal kényelmesebb a fél számmal nagyobb.

Cserebogi írta...

vettem volna én is, ha lenne ennél a cipőnél fél számmal nagyobb, de olyan ennél a márkánál nem létezett, az egy számmal nagyobb pedig már lötyögött a valaha törött (gyerekkori történet :) ) lábamon.

minden szempontból bonyolult eset vagyok... :) és akkor még a ruhavásárlásról nem is beszéltem... :)

PS: amúgy remélem, hogy ennek nem az lesz a sora, mint sok más cipőmnek, megtetszett, felpróbáltam, akkor ott kényelmesnek tűnt, aztán az első bevetést követően, ami végtelen szenvedésnek tűnt, többet elő sem vettem....