csütörtök, január 28, 2010

Már csak...

... egyet kell aludni, egyszer kell kibotorkálni a konyhába lenyomni az órát 6:20 körül és odatenni a kávét (bevált a trükk, már 2 egymásutáni nap sikerült a tervezett busszal beérni dolgozni...:) ), utána még kétszer lenyomni az egyik mobilomat, utána visszacsengetni a másik mobilon anyut, bezötyögni a busszal és végigdolgozni a pénteki napot és MÁRIS ITT A HÉTVÉGE!!! :)

... hétfő reggel óta ezt várom...

... mikor leszek már végre nyugdíjas...?! :)

5 megjegyzés:

Laller írta...

Akkor a taktika bevált!
Bütte vagyok Rád! :)

Laller írta...

És még egy dolog:
Miért vágysz olyanra ami nem teljesül. Majd ha oda jutsz, hogy nyugdíjas leszel, akkor meglátod fiatal akarsz lenni. Popper Péter erről tartott egy nagyon jó előadást. Meg van nekem könyv formátumban is, ha szükséges kölcsön tudom adni.

Josesan77 írta...

Küldök neked éveket, ha akarod... de szerintem igaziból nem kívánod.
Én 7.40-kor szoktam lenyomni a mobilt, hogy aludjak még 20 percet, de jövő héttől szigorúbb leszek magammal szemben.

Cserebogi írta...

Lali: köszi a könyvet előre is, csak azt nem tudom, mikor lesz időm elolvasni... :) kb 12 irodalmi alkotás vár már a sorára évek óta... köztük Müller, Popper és kortsai...

Jose: csak a feltétlenül szükséges szigorúságot engedd meg magaddal szemben, úgyis vannak mások, akik szigorúak legyenek veled... :)

Laller írta...

Nagyon szívesen előre is. :) ne feledd mindent lehet, csak akarni kell! Nálam legalább is ez be szokott válni az esetek döntő többségében. ;)