szerda, május 04, 2016

....

... még kellemetlenebb, hogy éjfélig dolgoztam az előadáson, amire végül 6 diák jött el.... utána pedig ügyelet után még bent maradtam, hogy délben az előre megbeszélt gyakorlatot is megtartsam, és erre ketten jelentek meg.

A kiábrándulás nem várta meg a vizsgaidőszak kezdetét...

4 megjegyzés:

Odrayy írta...

Biztos naiv vagyok, de lehet mindenki már ezerrel tanul a vizsgákra és azért voltak ilyen kevesen ☺ , ne vedd magadra!

Cserebogi írta...

Szerintem is naiv vagy, Odrayy, de egyben aranyos is :) Tényleg el tudod képzelni, hogy reggel 8-tól bármelyik anyag felett görnyedve üldögélnek... ? :)

nem a személyemnek tulajdonítom az érdektelenséget, csak azon képedek el, hogy mennyire azt hiszik, majd otthon csendes magányukban a netre feltett diasorokból csak úgy megtanulják az anyagot (és ez nem csak az én szakomra vonatkozik)... egyébként nálunk sem volt kötelező rendszerint a kurzus, de azért az évfolyam 2/3-a mindig ott ült az előadásokon. Lehet, hogy ez már ilyen "bezzeg az én időmben" szöveg, de nem volt ez azért olyan rég, hogy ne emlékeznék még rá... ;)

Odrayy írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
Cserebogi írta...

nincs szigorú cenzúra, csak Odrayy véletlenül olyan részleteket osztott meg a munkámról, amit nem szeretnék publikussá tenni. szóval továbbra is szabad a kommentek írogatása. :)