kedd, január 31, 2012

...

... ma kínait akartam rendelni, egyből két adagot, hogy holnapra is meglegyen az ebédem ...
... többszöri próbálkozásra sem vették fel a telefont az étteremben...

... nincs is gazdasági válság...

(vagy bezárták a kínait...)

szombat, január 28, 2012

..egyre idegesebb...

... vagyok, mert egyre jobban fogynak a napok a kongresszusig (csütörtökön repülök), és egyre csak szaporodnak a feladatok...

... és a csokikészletem is döbbenetesen leapadt... csak arra emlékszem, hogy megbontok egy tábla csokit, és a következő percben már hipp-hopp, eltűnt a tartalma... én volnék, vagy holmi gonosz csokievő szellem költözött be hozzám...? ... a kosztümpróbánál majd kiderül...

vasárnap, január 22, 2012

muszáj...

... levigyem a szemetet, mert már nem bírom 4 fal között, a készülő poszter társaságában... még az előkerült dugi-csokik, energiaitalok, kávék, narancs és alma sem segít. Ide bizony oxigén kell...

hétfő, január 16, 2012

:(

szomorú, hogy amikor a leginkább vígasztalnom és erőt adnom kellene, akkor hagynak el engem is a szavak...
.... tettekhez viszont túl nagy a távolság. :(

vasárnap, január 15, 2012

ismét vasárnap este...

... és épp egy unalmas bejegyzésre készültem, amikor a szüleim mondták, hogy mi zajlik jelen pillanatban Bukarestben ...
... talán újabb forradalom, talán csak egy kisebb megmozdulás, pár éven belül ugyebár ez is kiderül ...

... az internet csodája, hogy az online tévéadókon gyakorlatilag bármi élőben követhető jónéhány száz km távolságból is: még ez is.

vasárnap, január 08, 2012

fáradtabban

... megyek neki az új hétnek, mint ahogy belevágtam a hétvégébe, na de nagy reményeket fűzök a hajnali zumbákhoz (amik a hétvégi nagy grafikonolásba nem fértek bele) és a reggeli kávékhoz. :) Szoknyát nem fogadok az új hétre, helyette legyen mondjuk nem-farmer-nadrág nem-síkabáttal. És mondjuk szempillaspirál (bár ezt még nagyon fogom bánni, mert mindig megfájdul tőle a fejem). Más célkitűzés most nem jut eszembe, álmos vagyok és kissé lehangolt, hogy máris itt az új hét.

Ma megittam életem első Hell-jét, szőlő ízesítéssel, egész finom volt.:) Nem tesz idegessé és álmossá, mint a PirosBika, de az is lehet, hogy csak az olasz főnökömmel folytatott félórás megbeszélés nyomta el ezt a hatását.

Holnaptól pedig Albinó ismét társam lesz a buszozásban és az osztályon, hogy amikor véletlenül nagy a csend, hipp-hopp le tudjak futtatni pár statisztikát... mennyivel jobb lett volna, ha hajdanán csak azt vallom be a profnak, hogy a szorzótáblára még valamelyest emlékszem, ahelyett, hogy elárulom, hogy hallottam már hírét az SPSS-nek 6 évnyi egyetemi bóklászásaim közepett...

szombat, január 07, 2012

na és a következtetés.. :)

... 3 nap után "gyökeres" (khmm khmm) életmódváltoztatás után: bár a munkahelyi helyzetemben nem sok minden változott (és az sem feltétlenül a kívánt irányba), de kicsit tényleg jobban érzem magam. :)

péntek, január 06, 2012

statisztika...

... ha hiszitek, ha nem, az elhatározásból a legkönnyebben a szoknyát, fülbevalót és kávét tudtam tartani, ez mindhárom nap összejött... a torna még az első reggel sikerült, utána a visszaalvások miatt kétszer elmaradt, a rúzs ma reggel kopott ki a listáról, az itthoni reggeli viszont egyetlen egyszer sem sikerült... kész szerencse, hogy van a hőn szeretett kis büfénk a kórház udvarán, ahol már hitelben is kapok szendvicset, ha épp arra járok és nincs nálam a pénztárcám. :)
.. a kora esti lefekvésben pedig kétszer túl is teljesítettem, ugyanis 10 óra helyett már 7-kor édesdeden aludtam keresztben az ágyon, villanyfénynél, a háttérben a dübörgő televízióval - mindezt a munka helyett...
... a befizetést pedig holnap reggel megejtem, hogy el ne szabotálja végül a memóriám... bár a január meglehetősen zűrös lesz, de azért hátha sikerül erre is egy kis időt szakítanom.

Még megálmodom, mi legyen a jövő heti célkitűzés, de azt hiszem, hogy a nagybetűs MUNKÁ-ról fog szólni reggel-délben-este. Szoknyától függetlenül. :)

szerda, január 04, 2012

ma minden sikerült...

Kivéve az otthoni reggelit és a 10 órai elalvást, mivel már 7 után kidőltem és most ébredtem. De kezdetnek azért nem is olyan rossz.. :)


Published with Blogger-droid v2.0.2

kedd, január 03, 2012

új év, új szelek...

... új elhatározások, hogy megtaláljam régi önmagam. Ennek a szükségességére a ma reggeli összeomlásom után jöttem rá, úgyhogy most a motiváció nem hiányzik, ismét kiegyensúlyozott, derűs és fellegekben járó akarok lenni és nem észrevenni, hogy mi zajlik körülöttem, és erre most energiát is szándékozok áldozni.
Újévi fogadalmat ugyan nem tettem, de:
- holnap reggeltől 6-kor kelek, persze kivéve hétvégéken, amikor mondjuk legyen 8 (Add, kérlek, hogy sikerüljön is)
- ébredés után 20 percet tornászom vidám zenére
- itthon kávézom és eszem valami műzli jellegűt vagy amire még futja az időből :)
- este 10-kor lefekszem aludni
- minden este elmosogatom a bögréimet
- befizetek a közeli fitness szalonba spinningre és/vagy zumbára (egyelőre 10 alkalmas bérletre, aztán ha nem halálozok el heveny izomnekrózisban vagy szívinfarktusban, és megszeretem a mozgást, akkor még folytatom)
- ezen a héten mindennap szoknyában megyek a munkahelyemre
- és mindennap más fülbevalóval
- és teszek rúzst.
... és persze napi legalább 3 órát dolgozom itthon is (ez mondjuk nem nagy változás az eddigiekhez képest...).


Nna.

Apró dolgoknak tűnhetnek ezek nektek, de akik ismernek, tudják, hogy most tényleg nagy célkitűzéseket állítottam fel (magamhoz képest:) ).

... majd meglátjuk, meddig tart ki az elhatározás, egyelőre ha egy hetet sikerül így végigzötyögni, máris nagyon büszke leszek magamra.

Most pedig rohanok mosogatniiii...... :)

hétfő, január 02, 2012

ügyeletben :)

Én és az okos(ka)telefonom :)


Published with Blogger-droid v2.0.2