szombat, február 22, 2014

ügyeletben...

... termelési vezető helyett temetkezési vállalkozót olvastam ... ... amúgy pont a Csereblog sorsával próbálok zöld ágra vergődni - végleg, vagy csak átmenetileg... ... hogy írjak úgy a bennem kavargó gondolatokról, ha még magamnak sem merem/tudom megfogalmazni, nemhogy az engem olvasóknak...? ... kommunikációból elégtelen.

szombat, február 15, 2014

Maszk volt, maszk nincs


Nagy buli volt tegnap, finom fehérborral és szilvapálinkával, igazi bulival (ma pedig eléggé rettenetes macskajajjal, egy hónapig most még hallani sem akarok alkoholos italokról)... Nem csoda, ha a maszkom eltűnt a forgatagban... Kénytelen leszek egy újat venni Rómában, ha egyszer megint arra járok... Még szerencse, hogy megint bebiztosítottam magam a Trevi-kútnál... ;)

péntek, február 14, 2014

Indulhat a ma este :)

Újabb hotelszoba, Debrecenben


Most egy darabig szeretnék otthon csücsülni, ezért ebben a percben edlöntöttem, hogy két hét múlva biztos nem megyek a következő továbbképzésre...

... Igazából hülyén szeretnék meghalni - és boldogan.

szombat, február 08, 2014

Pollo grigliata

En kis naiv, grillcsirkét kértem vacsorára... :)


Holnap pedig irány vissza Közép (Vagy Kelet - nézőpont kérdése - leginkább másoké) Európába.

péntek, február 07, 2014

Róma, verőfény és 4 csillagos szálloda

Ahol bosszantó, de nincs ingyen WiFi a szobában... Bezzeg Vecsésen... :)




Tegnapi ++++++ :)




Sajnos az egyik ételt már csak félig megevett állapotban jutott eszembe lefotózni... :)

szerda, február 05, 2014

Repülőre várva

Vecsésen egy Hotelben.


 

kedd, február 04, 2014

mai plusszaim

... 1. létezik műszaki ügyelet és működik is, mert amikor sikerült kizárni magam az orvosi szobából ügyelet során (a kulcs nálam volt, csak a zár romlott el, naná hogy az én fennhatóságom alatt), akkor félórán belül kijött egy látásból ismerős srác és kicsit szétszedte az ajtót és teljesen szétszedte a zárat, de utána be tudtam jönni és hőn szeretett Öcsikémet ismét kezembe kaphattam. ... 2. S. néni 80+ betegem imádkozni fog értem, hogy ne pottyanjon le a repülő, amivel csütörtökön Olaszországba megyek kongresszusra és azóta is ezen aggódik a nővéreknek - ezek után én is kicsit kezdek aggódni, de S. néni imáival felettem bízom benne, hogy nem érhet baj... :) ... 3. Kis Angyal titulust is begyűjtöttem ma (pedig én tudom...)... :)

vasárnap, február 02, 2014

mai befutó állás

... a feedly 'content crafter'-t keres. Nekem ismeretlenül is tetszik az állás, bár kicsit aggasztó, hogy a 'crafter' szóra a gúúgel fordító nem talál semmi magyar megfelelőt. Másodállásban akkor a 'crafter' magyar megfelelőjét is szívesen keresném - mondjuk évekig. ;)

a mai + :)

megvan A Dalból a második kedvencem is (Szécsi Böbe és Saci), bár az élőadásban kicsit kevésbé hangzott jól (ilyen fiatalon élőben ennyi ember előtt nem is csoda, ha lámpalázas az ember - lánya), de az alábbi verzióban engem megfogott:

szombat, február 01, 2014

mai +

valahol el kell kezdeni, előbb csak apróságokkal, aztán várjuk, hogy megnőjenek a pozitívumok. ... kifejezetten örömöt okozott, hogy az ónos esőben épségben hazavezettem, parkoltam és még csak nem is izgultam (nem egyedül ültem az autóban, ez is segített azért kicsit :) ).

január...

... rettenetesen gyorsan elszaladt, pedig máskor mindig ez szokott lenni a nyúlós, ragadós, el nem múlni akarós hónap. Most viszont egyik feladatot követte a másik, egyik ügyeletből csúsztam a másikba, és ha a gépemre nézek, azt látom, hogy itt a rettegett február, 1 kongresszus, amin szerepelnem is kell és még neki sem fogtam felkészülni rá, egy továbbképzés, amin végre csak békés szemlélődő leszek, és talán még egy továbbképzés, bár akkor már kitör a felkelés a munkahelyemen. Szeretek továbbképződni, csak ne kellene miatta a szakrendeléseket ide-oda tologatni, bezsúfolni egy hétre hármat, hogy aztán délután 7-kor úgy kidőljek hét közepén, hogy másnap hajnalban ébredek. ... most elgondolkoztam, hogy miféle pozitívumot tudnék felsorolni így hirtelen-hamarjában a mai napról, de minduntalan a még hátralevő pályázati anyag írásának nyomasztó gondolata tolul elő innen onnan agybugyraimból, ezért tovább nem is töröm azt a cseppet, ami még maradt. :) ... majd holnap kitalálok valamit - ha kialudtam magam.:)