péntek, november 30, 2012

a leges...

... legesötcsillagosabb szálloda, amelyikben eddig jártam, és ez meglepő módon Magyarországon van: Spirit Hotel, Sárvár. Persze a fotók nem adják vissza a kényelmet és luxust, de nem akartam túúúristaként mindenhol mindent lefényképezni. :) hadd ne látszodjon rajtam túlzottan, mennyire nem megszokott ez nekem... :)






.

hétfő, november 26, 2012

csak tudnám...

... miért mindig éjjel 00:50-kor kapom az emlékeztetőt a telefonomtól (igen diszkrét buggyanás, de akkor is) hogy aznap ügyelek... még szerencse, hogy még ébren vagyok, máskülönben most igencsak mérges lennék...

... holnap majd megfejtem Okoskát - bár azt hiszem, kisebb gondom is nagyobb lesz ennek a rejtélynek a felderítésénél...

vasárnap, november 25, 2012

lesz...

... folyadékegyenleg tudományos megközelítésből, prágai beszámoló (nem szakmai szemszögből, hanem kicsit másként), és egy érdekes találkozás története, mert hát a hosszú utak időnként meglepő talákozásokat eredményeznek... :)  (a bejegyzések sorrendjének változtatási jogát fenntartom:) ).

... most azonban egy holnap hajnali határidő van, 6 befejezésre (illetve ebből néhány elkezdésre) váró dokumentummal, úgyhogy itt véget is érek.. Jóccakát! :)

csütörtök, november 22, 2012

Diplomat Hotel, Prága





a kísérőszöveg most a fenyegető el/kidőlés miatt elmarad...

hétfő, november 12, 2012

... igyekszem...

... kicsit összekapni magam és némileg hosszabb beszámolót is írni az elmúlt napokról, de most az íráshoz nincs kedvem, anyum főztjével és jelenlétével, apu, bátyóék és Sz. hangjával, illetve Columbo-val a háttérben gyógyulgatok - olyan sikerrel, hogy ma már dolgoztam is.

... szóval nagyjából minden rendben... az apraját meg majd csendben megemésztem.

... a zuhanyzást pedig az Ég ajándékának tartom csütörtök óta... :)

szerda, november 07, 2012

egy kis szepirodalom:-)

egy kis kitero a szakbarbarsag fele vezeto utamon...:-)

meritettem nemi ihletet az eletebol - es jelenlegi kornyezetembol...

Published with Blogger-droid v2.0.9

kedd, november 06, 2012

kerdes

a korterem sarkait is erdemes elso ejszaka megszamolni es kivanni egyet...?

Published with Blogger-droid v2.0.9

szombat, november 03, 2012

még próbálom...

... menteni a menthetetlent, felszámolni a papírkupacokat a szőnyegről, helyet találni a dolgoknak, amiknek nem sikerült az elmúlt hónapban, de van egy olyan érzésem, hogy így is sokkolni fogja anyut a látvány, amikor holnap reggel megérkezik...

... remélem a friss kávé és a sudoku-hegy, amit a legutóbbi találkozásunk óta felhalmoztam, egy kicsit tompítani fogja majd a sokkot... :)